Instalatia radiologica intraorala model Orix HF

Instalația radiologică intraorală model Orix HF – varianta plus sau avantaj- înaltă frecvență- , produs de Ardes Italia

Descriere

Este un sistem convențional pentru aplicații orale și intraorale menit să satisfacă orice cerințe în radiologie.

Datorită creerii unor imagini de înaltă rezoluție și a unui contrast mărit ORIX 70 A.C. este utilizat cu succes în cabinetele de odonție. Sistemul de limitare a razelor X incorporat în structura și distanța focală redusă  face mai ușoară poziționarea pacientului.

Tubul Rx caracterizat printr-o pată focală de mici demensiuni ( 0,8 mm IEC 336-1982) cu controlul grilei permite stabilizarea emisiilor de raze X astfel încât oferă imagine de înaltă rezoluție.

Utilizând tehnologia de înaltă frecvență cu potențial constant, ORIX HF Plus realizează prin expuneri scurte semnificative reduceri de doză pentru pacient și imagini de înaltă calitate radiografică. Mulțumită dimensiunii mici a petei focale de 0,4 mm, ORIX HF Plus produce imagini de calitate superioară atât pe film, casete fosforice sau cu senzor digital. Detaliile sunt clare și bine definite astfel încât pot fi identificate mult mai repede diferențele patologice.

Instalația radiologică vine în două variante: ORIX HF plus si ORIX HF avantaj, poate fi montată pe pardosea, pe stand mobil sau pe perete prin intermediul brațului de 50 cm sau 90 cm ce asigură o distanță cuprinsă între 1,65 m – 1,98 m față de perete.

Brațele sunt din aluminiu extrudat, foarte solide și au culoare deschisă ceea ce face ca aparatul să fie extrem de stabil și sigur, asigurând deplasare liniară extrem de precisă ceea ce reduce riscul vibrației capului în timpul expunerii.